31 Ιαν 2009

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΤΥ

Οι μνήμες παραμένουν νωπές απο το χθεσινό πάρτυ του σταθμού. Περάσαμε πολύ όμορφα και ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμμετοχή και την στήριξη του. Η προσέλευση ήταν υπεράνω κάθε προσδοκίας και δείχνει την απέυθυνση και την αναγνώριση που έχει κερδίσει ο Ράδιο Ένταση. Με τους επισκέπτες συζητήσαμε για το μέλλον του σταθμού και μας βοήθησαν πολύ να διαμορφώσουμε μια εικόνα για το πως βλέπει ο κόσμος τον σταθμό απο τα έξω και τι να κάνουμε για να γίνει καλύτερος. Αποδείξαμε πως εκτός από καλές εκπομπές κάνουμε και καλά πάρτυ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον δύσκολο αλλά ευχάριστο δρόμο της αντιπληροφόρησης και της εναλλακτικής ψυχαγωγίας.

2 σχόλια:

  1. Παιδιά συγχαρητήρια για το πάρτυ, έμαθα πήγε πολύ καλά, αν και δε μπόρεσα να έρθω επειδή ήμουν άρρωστος. Δεν περίμενε κανείς ότι θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση επειδή μαθεύτηκε λίγες μέρες πριν και το προωθήσαμε ελάχιστα! Υπάρχουν πολλοί που δεν ήξεραν για το πάρτυ, κι ανυπομονούν για το επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό το πάρτυ! Άντε το επόμενο να γίνει σε πιο μεγάλο χώρο γιατί η Αίτνα δεν μας χώραγε όλους!!! Αναμένω την ανακοίνωση για το επόμενο πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή