1 Φεβ 2009

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ

Για μερικές μέρες ακόμα, ο Ράδιο Ένταση δεν θα εκπέμπει λόγω τεχνικών προβλημάτων τα οποία πρόκειται να επιδιορθώσουμε. Ωστόσο μπόρείτε να συνεχίσετε να μας ακούτε μέσω internet στη διεύθυνση entasifm.org. Όσοι έχουν εκπομπές να έρχονται κανονικά στο studio - δεν υπάρχει αλλαγή στο πρόγραμμα.
Την Τρίτη 3/02/2009 στις 21:00 το βράδυ έχουμε συνέλευση όπου μεταξύ άλλων θα συζητήσουμε κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν με σκοπό την επαναλειτουργία του πομπού και τη βελτίωση της εμβέλειάς μας!!! Να είμαστε όλοι εκεί!

9 σχόλια:

  1. Παιδιά, το μηχάνημα θα είναι έτοιμο την Τρίτη - σίγουρο αυτό! Άντε να ξαναβγούμε στον αέρα...

    Ο Τέχνικαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo re paidia! Ante na sas ksanakousoume zwntana! Radio entasi Re!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρει κανείς αν θα συναντηθούμε κάποια στιγμή να κάνουμε εκείνες τις δουλειές με την κεραία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παδιά όποιος θέλει να βοηθήσει με το θέμα της κεραίας, ας έρθει την άλλη Δευτέρα 9/02 στις 16:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήνω το σχολιό μου εδώ γιατί δεν ήξερα που αλλού. Λοιπόν η εκπομπή με τα ρεμπέτικα τα σπάει! Ήταν κάτι που έλλειπε από το ελληνικό ραδιόφωνο. Σας άκουγα από λόφο Στρέφη, αλλά απ' ότι διαβάζω έχετε κάτι τεχνικά προβλήματα. Εύχομαι να τ' αποκαταστήσετε σύντομα γιατί να λέμε την αλήθεια είναι πιο ωραία να σας ακούμε απ'το ράδιο παρά απ'το δίκτυο. Καλή συνέχεια μάγκες και Δυνατά!!
    Στάθης από λόφο Στρέφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στάθη, η εκπομπή με τα ρεμπέτικα είναι νομίζω μια από τις καλύτερες εκπομπές του Ραδιο Ένταση. Σευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και από Τρίτη θα μας ακούς και στο ραδιόφωνό σου χάρη στα μυστικά κόλπα των τεχνικών μας. Καλή Ακρόαση σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Paidia menw eksarxeia kai ebala shmera to radio kai den sas akouw. Ti egine to ftiaksate? Anamenoume sto radiofwno mas! Bgalte anakoinwsh pote na syntonistoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To WEB παίζει;
    Γιατί όσες φορές έχω δοκιμάσει δεν έχω καταφέρει να ακούσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ραδιόφωνο εκπέμπει κανονικά μέσω internet στη διεύθυνση entasifm.org. Υπήρχαν μόνο καποια τεχνικά προβλήματα την Κυριακή και τη Δευτέρα, όπως έχει ανακοινωθεί και στο site. Αν παρ'όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο να ακούσετε το σταθμό παρακαλουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: radio.entasi@hotmail.com. Η εκπομπή στα FM δυστυχώς θα καθυστερήσει λίγο ακόμα καθώς περιμένουμε την επισκευή μιας συσκευής. Όπως και να έχει θα φροντίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους.
    Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή