4 Φεβ 2009

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Την Τρίτη 10/02/09 ο Ράδιο Ένταση καλεί σε συνέλευση για τα τρέχοντα θέματα εκπομπών και προγράμματος. Καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο Ράδιο Ένταση να είναι παρόντες και φυσικά όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στη δραστηριότητα του σταθμού.

14 σχόλια:

  1. Παιδιά να συζητήσουμε και το ζήτημα της οριστικής διαγραφής από το σταθμό του Δημήτρη που κάνει την εκπομπή "Πιο αριστερά στα FM".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά καλά κανονίστε μια σοβαρή εκπομπή έχει μείνει και θα την βγάλετε. Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής δηλώνουν ότι παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες ξένων δάκτυλων και λοιπών προβοκάτορων η εκπομπή θα συνεχισει να υπάρχει στους δέκτες σας κάθε Τετάρτη 19:00-21:00. Είμαι ο Δημήτρης και τελείωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά κατά την γνώμη μου η εκπομπή του Δημήτρη είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο σταθμός αυτή την εποχή και άμα γύγει πραγματικά θα είναι μεγάλη απώλεια για τον σταθμό, Για αυτό παρακαλώ όλους τους συντελεστές του σταθμού να κάνουν το παν για να μείνει η εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και διαβεβαιώ όλους τους ακροατές ότι η εκπομπή ''Πιο αριστερά στα FM'' δεν καταστέλεται, δεν συκοφαντείται και απαντάει μάχιμα και ραδιοφωνικά σε αυτές τις απόπειρες εκδίωξης της από το πρόγραμμα του Ράδιο Ενταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. katw ta xeria apo to mhtso...h tromokratia sto radio entasi den tha perasei!o mhtsos einai paidi tou laou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήτσο, δε φτάνει που αναρτάς στο Blog οτι να ναι για να ανεβάσεις την ακροαματικότητα, στέλνεις και στον εαυτό σου μηνύματα συμπαράστασης και μετά απαντάς μόνος σου! Λοιπόν, Τρίτη 10/02 θα γίνει ξεκαθάρισμα των εκπομπών και ο Δημήτρης "Αριστερότερα στα εφεμ" θα διαγραφεί οριστικά από το σταθμό. Ίσως του επιτρέψουμε μια τελευταία εκπομπή διάρκειας 5' για να αποχαιρετήσει τη θεία του και τον φίλο του το Γιάννη από την κατασκήνωση - δηλαδή τους μοναδικούς του ακροατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός είναι ρε αυτός ο βλάκας ο Διευθυντής του Ράδιο Ένταση? Πάμε καλά? Δεν έχουμε διευθυντές στο Ράδιο Ένταση!!! Το όνομα του Δημήτρη δεν διαγράφεται - είναι ανεξίτηλα χαραγμένο στις καρδιές των ακροατών του Ρ.Ε. Οι Αμερικάνοι και Ρώσοι πράκτορες προσπαθούν να σπιλώσουν αυτή την αγωνιστική φυσιογνωμία (Εντάξει, προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις). Άντε μάγκες/μάγκισσες, τα λέμε την Τρίτη στη συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν κοιτάξτε. Το γλειώδες υποκείμενο που υπογράφει ως Διευθυντής του Ράδιο Ένταση δεν είναι παρά ένας γελοίος προβοκάτορας και παρακαλώ την διεύθυνση του blog να διαγραφείτο σχόλιο του. Όσο για τις συνεχιζόμενες φήμες περί διαγραφής μου ένα έχω να πω σε αυτούς που το θέλουν: "Μολών λαβέ". Ή μάλλον επειδή είμαι λαικό παιδί "Μολών λαέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαιρετισμούς απο το Αγρίνιο. Ξεκινάει και εδώ μια ανάλογη προσπάθεια δημιουργίας κοινωνικού ραδιοφώνου καταρχήν στα FM 87,7 Mhz και αργότερα και στο internet. Θα είμαστε σε επαφή και θα τα πούμε και απο κοντά. Καλές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια για το εγχείρημα ότι χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας με mail στο γνωστο radio.entasi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας παιδιά μου! Είμαι η Θεία του Δημήτρη που κάνει την εκπομπή "λίγο πιο πέρα στα FM". Είμαστε εδώ με το φίλο του το Γιάννη από την κατασκήνωση, τους πρόσκοπους που πηγαίνουνε κάθε καλοκαίρι και ΟΛΑ τα παιδιά απ το κατηχητικό της ενορίας του πατρός Θεόπνευστου. Δημήτρη, εσύ είσαι καλό παιδί. Μακάρι να σε έχει καλά , ο Χριστός κι η Παναγία και να μη σε διώξουν αυτοί οι αναρχοκομμουνισταί από το σταθμό. Εσύ μόνο διακυρήττεις το λόγο του Θεού από την εκπομπή σου. Εν χριστώ αδερφέ είμαστε μαζί σου! Συνέχισε την ανάγνωση του ιερού ευαγγελίου από την εκπομπή σου! Let God be with you ή πιο λαϊκά "Όποιος λέει αλήθεια, έχει το Θεό βοήθεια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε μάγκες τι θα γίνει το Σ/Κ θακούμε όλο playlist? Γιατί δεν έχει εκπομπές Σάββατο και Κυριακή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωτήρη, έχεις δίκιο για το θέμα του Σαββατοκύριακου. Υπάρχει θέμα με το στούντιο καθώς η Νομική είναι κλειστή τα Σαββατοκύριακα, πάντως υπάρχει λύση και μάλλον από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνεται κανονικά εκπομπή. Από Δευτέρα ως Παρασκευή πάντως οι εκπομπές γίνονται κανονικότατα, γιαυτό συντονιστείτε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eimai h matoula apo peirea kai exw na pw oti oi ekpobes ta spane ,kyrios ta paidia pou kanoyn tis laikes wres, makari na eixane perissoteres meres kai wres sto programma tou stathmou. Episis symfwno oti h ekpobh "poio aristera sta fm" einai apesia kai prepei na stamatisei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή